Renaissance® koncept magnetnega zdravljenja

Sedanji dizajn instrumentov za magnetno zdravljenje Renaissance® je rezultat dolgih in zahtevnih raziskav in razvoja. Rezultat prinaša ugodno tehnično primerjavo v pogledu njegove strokovne uporabe, istočasno pa je dovolj učinkovit, pa vendar enostaven za uporabo pri samostojni domači rabi.

Naprave Renaissance® imajo lastne generatorje zdravilnih magnetnih polj in jih je mogoče kombinirati s široko lestvico pribora, narejenega po meri in posebej za potrebe vsakega od uporabnikov. Pulzni magnetni generatorji Renessance so optimizirani tako, da proizvajajo najbolj ustrezen frekvenčni razpon, ki ga je mogoče prilagajati skupaj s trajanjem uporabe v enem od enajstih osnovnih programov.

Aplikatorji Renaissance® lahko tudi "usmerijo" zdravilno magnetno polje točno na zahtevana mesta, bodisi skoraj absolutno natančno, ali pa na način, ko z odejo prekrijemo področje cele postelje. Uporabimo lahko tudi okrogle aplikatorje za celo telo.

Ena od prednosti sistema Renaissance®  je, da je bil prvotno zasnovan za bolnišnično in klinično uporabo. Od tu izvira njegova trajnost, visoka kakovost materiala in možnost ponovne, intenzivne rabe. Osnovni pogoj za domačo uporabo je njegovo preprosto, uporabniku prijazno delovanje, varnostne nastavitve in širok razpon mogočih rab.

Dokaz za uspeh zasnove magnetnega zdravljenja Renaissance® je dejstvo, da obstoječi kupci izdelke naročajo spet in spet, pa tudi hitro rastoča prodaja v Evropi in v čezmorskih državah.